7.22.2015

Thuiskomen: Kempische gezelligheid bij terrasconcert KemphaanHet is inmiddels traditie: het terrasconcert van de Rinus van den Boomen Big Band mét speciale gasten aan het einde van de zomervakantie bij Gasterij De Kemphaan in Middelbeers. Op zondag 23 augustus zijn die speciale gasten De Zjoem. Daarmee is het terrasconcert thuiskomen in Kempische gezelligheid...

De Zjoem is een zevenkoppig Kempisch orkest dat even aanstekelijke als eigenzinnige muzikale vrolijkheid brengt. Het orkest speelt bekende liedjes in bijzondere arrangementen voor blazers, gitaar, zang en accordeon en eigen werk. Wie goed luistert hoort invloeden van folk, Brabantse volksmuziek en muziek uit de Balkan. Andere ingrediënten zijn de humoristische teksten en de onvervalste Brabantse tongval.

De Rinus van den Boomen Big Band is het orkest rond de inmiddels 75-jarige, maar nog altijd swingende Beerzenaar Rinus van den Boomen. Bijgestaan door muzikale vrienden brengt de band bekende liedjes uit de popgeschiedenis, die uitnodigen om mee te zingen of stil naar te luisteren.

Speciaal voor deze gelegenheid spelen de Rinus van den Boomen Big Band en De Zjoem enkele nummers samen.

Het optreden begint om 14.30 uur en vindt plaats - als de weergoden het toestaan - op het terras. Rond etenstijd wordt er - tegen betaling - een broodje en soep geserveerd. De entree is gratis. 

Geen opmerkingen: