3.08.2014

Puistjesparty: nostalgie voor gevorderden!

Disco Dancers

Op zaterdag 26 april gaat 't Interieur terug in de tijd met een Puistjesparty. Ga mee terug naar je jeugdjaren, naar disco met Saturday Night Fever, de Soul Show met Ferry Maat op de radio en Ad Visser op tv met TopPop. De avond in Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers begint om 20.30 uur. Entree is gratis.

De Puistjesparty is feest voor iedereen die zich wil laten onderdompelen in de muziek uit zijn of haar jeugd. Er mag - uiteraard - gedanst worden op Wilson Pickett, Memphis Soul Stew, de Bee Gees enzovoort. Verzoeknummers zijn welkom op deze avond: meld ze bij Harrie van Hoof en Erno Mijland en vertel hen je verhaal bij de plaat: die eerste kus, het urenlang opmaken en de kater in de ochtend. Inspiratie nodig: bekijk deze - mede door Erno - samengestelde website: 'The Record That Changed My Life'.

Nodig je soulmates, vriendinnetjes en vriendjes, klasgenoten en reünietijgers uit en beleef en ervaar dat liefde langs het tuinpad van je vader dat toen het spannendste moment van je leven was.
For lovers en liefhebbers van dansen, soul, sentiment en eeuwige jeugd.

Meld je aan op Facebook!

Geen opmerkingen: