6.01.2014

Spanje-Nederland op groot scherm


Op vrijdag 13 juni wordt om 21.00 uur de aftrap gedaan van de eerste poulewedstrijd van het Nederlands elftal tijdens het WK voetbal 2014 in Braziliƫ. We spelen tegen Spanje. Beide teams stonden vier jaar geleden nog in de finale tegen elkaar. Nederland verloor toen met 1-0.

Net zoals vier jaar geleden zijn de meeste wedstrijden in Gasterij de Kemphaan op groot scherm te zien. Voor de eerste wedstrijddag maakt 't Interieur er een bijzonder feestje van met een live analistenteam, speciaal overgevlogen met de platte kar van voetbalvereniging Beerse Boys. Het team bestaat uit befaamde analisten, zoals Jan van Beers. Het team zal vanuit de punt, in de ruit of helder het 4-3-3, 5-3-2 of 8-1-1-systeem uitleggen en met de laatste voetbalnieuwtjes komen.

Ook zal er in een kwis weer gestreden worden om de ‘John van Loen wissselcolbert 2014’ die eerder werd gewonnen door Tom Bodde en Bowi van de Broek. Het zal weer spannend zijn wie de komende twee jaar deze prachtige, door de legendarische oud-Nederlandselftalspeler John van Loen gedragen colbert mag meenemen.

Kortom, een voetbalavond die je niet mag missen. Entree is gratis.

Geen opmerkingen: