3.08.2014

Kunst, sport en politiek en meer tijdens Beers' Gebuurt 16 maart

Jeroen Dijsselbloem in gesprek met jonge kandidaten
voor de gemeenteraadsverkiezingen tijdens
de vorige editie van Beers' Gebuurt (foto: Jan Appels).

Handboogschutter Annemarie der Kinderen, kunstenaar Marc Mulders, ondernemer Theo Verouden... enkele van de gasten van de live talkshow Beers' Gebuurt, zondag 16 maart om 15.00 uur in ontmoetingscentrum Ons Mevrouw aan het Doornboomplein in Middelbeers. De talkshow wordt gepresenteerd door Jan Moeskops, die wordt bijgestaan door tafeldame Pleun Zigenhorn.

Net als tijdens de eerdere edities brengt de talkshow ook deze zondag weer een veelzijdig programma met serieuze en lichtere onderwerpen. Zo gaat het over Landgoed Baest, het nieuwe elan binnen Harmonie De Vriendschap en komt Ilse van Lieshout alles vertellen over paaldansen als sport. Ze geeft ook een demonstratie. Daan van Hoof en Carlien van Woensel vertellen over studeren en werken in het buitenland. Uiteraard besteedt het programma ook aandacht aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart. Te gast zijn zeven lijstduwers. Rens van Ginneken brengt een gesproken column en Stef Mourits en Kim Sandee verzorgen een muzikaal optreden. De Rinus van den Boomen Big Band brengen met Rens van Ginneken het lied 'De Beerze', de Beerse inzending voor een wedstrijd over liedjes in dialect van Radio 5.

De talkshow Beers' Gebuurt is bedoeld om in een gezellige sfeer kennis te maken met dorpsgenoten van jong tot oud en hun belevenissen en verhalen. Daarnaast biedt de show een podium aan talent uit de Beerzen. Meer informatie over de makers en het programma van zondag op www.beersgebuurt.nl.

Wie Beers' Gebuurt bij wil wonen is welkom vanaf 14.30 uur. Het programma begint stipt om 15.00 uur. De entree is gratis.

Geen opmerkingen: