1.26.2014

Bijzondere muzikale combinaties tijdens Interieur Recordings II

Rana van Ginneken (links) en haar vader rechts tijdens de eerste editie van Interieur Recordings in 2012.
Breng lokale instrumentalisten en vocalisten bij elkaar en geef ze de opdracht twee van hun favoriete nummers ten gehore te brengen... dat is het idee achter de Interieur Recordings. Op zondag 2 februari, vanaf 15.00 uur is het resultaat hiervan te zien en te horen tijdens een gevarieerde, muzikale middag in Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers.

Op het programma staan dertien acts, samengesteld uit meer dan twintig muzikanten in de leeftijd van 11 tot 75 jaar. Ze brengen een bijzonder gevarieerd programma met liedjes van de jaren zestig tot actueel repertoire. Zo komt muziek voorbij van UB40 en Gotye, van Bob Dylan en De Dijk, van U2 en David Guetta, maar ook een oud kinderliedje en een jazz standard. Ook qua instrumentarium valt er van alles te zien en te horen. Naast gitaren en piano's nemen de Beerse muzikanten onder andere de viool, de cajon, de contrabas en de saxofoon ter hand. Herm Kisjes presenteert de middag die bestaat uit drie sets. Rond 18.00 uur zal het laatste akkoord klinken.

Interieur Recordings is geïnspireerd door de DWDD Recording uit de talkshow De Wereld Draait Door. Vorig jaar organiseerde 't Interieur een eerste editie die goed bezocht én ontvangen werd. Net als toen is de entree gratis.

Geen opmerkingen: