10.04.2009

Beerse familieband Flitz bij 't Interieur

IMG_8713.JPG

Het Beerse trio Flitz treedt op zondag 8 november op in gasterij De Kemphaan in Middelbeers. De band bestaat uit Carl Smetsers (toetsen), zijn zoon Ralf (14 jaar) op drums en dochter Jenny (16 jaar), zang. Deze familieband brengt muziek voor de hele familie.

Carl is een door de wol geverfde muzikant. Als scholier speelde hij al in de Middelbeerse band Music Power. Op 18-jarige leeftijd werd hij beroepsmuzikant en speelde in bands als Apart, Multiple Choice en Touche. Hij begeleidde in de jaren 80 en 90 Nederlandse topartiesten, zoals Lee Towers, Gerard Joling, Anita Meijer, Maywood, Henk Wijngaard en Arne Jansse. In 2002 stopte Carl met het beroepsmatig muziek maken. Op dit moment speelt hij nog in de bands Clearout en Touche.

Ralf maakte in 2006 zijn podiumdebuut op Splinterbende, de talentenjacht van het Splinterfestival en won direct met een daverende drumsolo. In 2007 kwam hij terug als jurylid.

Jenny zingt al een hele tijd. Pas sinds kort doet ze dat op het podium, met Flitz, maar ook als 'special guest' bij Clearout.

Flitz speelt covers van populaire muziek van de jaren zeventig tot nu. In drie sets zullen nummers de revue passeren van onder anderen Michael Jackson, Billy Joel, Marco Borsato, Kane, Amy Winehouse, Anouk en Tina Turner.

Entree voor het optreden is gratis. Aanvang: 15.30 uur.

Geen opmerkingen: