12.03.2009

Cheers in Beers VI komt eraan


(foto: http://www.flickr.com/photos/theedinburghblog/)

Cheers, dat willen we toch weer tegen elkaar kunnen zeggen op 31 december aanstaande, als we proostend het nieuwe jaar in gaan. 't Interieur zal wederom de ingredi├źnten aandragen voor een onvergetelijke avond onder vrienden en bekenden.

Gasterij de Kemphaan is dit jaar het decor voor de Rinus van de Boomen Big Band, een band van Beerse coryfee├źn met on-Beerse muziek.

Ongetwijfeld bent u al eerder te gast geweest op een van de eerdere “Cheers in Beers” feesten, hebt u ervan gehoord of stond u op het punt erop in te tekenen maar kwam erop het laatst iets tussen. Laat u dit jaar verrassen door een spetterend maar toch intiem oud en nieuw feest.

Aanvang: 21.00 u.
Einde avond: 03.00 u.

De ‘live’ muziek zal afgewisseld worden met onvervalste disco, dansen wordt gegarandeerd. Maar degenen die toch wat liever een rustig plekje opzoeken worden niet vergeten.

De entree van de avond bedraagt: 30 euro per persoon en voor jeugd tot 16 jaar geldt een aangepast tarief van 15 euro. Hiervoor zijn de hele avond alle consumpties inbegrepen en wordt om 00.00 u champagne geserveerd. Daarnaast zal er een buffet gepresenteerd worden zodat ook de inwendige mens niet vergeten wordt.

Kortom, was u al in afwachting van deze uitnodiging of had u nog geen plannen op 31 december vertrouwen wij erop u nu een aanleiding te hebben gegeven koers te zetten naar de Kemphaan.

Laat u via e-mail aan ons weten of u gaat deelnemen. Dit kan op de volgende adressen:

* Fam.d.otter@hetnet.nl
* h.hoof20@chello.nl
* gvandennieuwenhoff@gmail.com

Tot de 31e december

Jan den Otter
Harrie van Hoof
Gert-Jan van den Nieuwenhoff

Geen opmerkingen: