7.06.2007

Soul, funk en disco met Soulfever BoulevardOp zaterdag 25 augustus treedt in Gasterij de Kemphaan aan de Willibrordusstraat in Middelbeers negenkoppige formatie Soulfever Boulevard op. Het concert begint om 21.00 uur en de entree is gratis. Noteer het alvast in je agenda!

Soulfever Boulevard is een zeer enthousiaste, professionele coverband met een grote passie voor authentieke soul. Al sinds 1999 verzorgt de band energieke, avondvullende live optredens op grote en kleine feesten. Voor het publiek is het repertoire absoluut een feest van herkenning met hits van o.a. Aretha Franklin en James Brown en veel heerlijke disco, funk en danceclassics. Ook een zwoele soulballad ontbreekt niet.

Het podium wordt bemand en bevrouwd door een stevige basis met drums, bas, toetsen en gitaar, drie blazers en een ijzersterke zanger en zangeres als frontteam. Hun enthousiaste presentatie draagt elk optreden weer bij aan de feestvreugde.

Meer informatie over Soulfever Boulevard vind je op www.soulfeverboulevard.nl. Onder de knop 'demo' kun je geluidsfragmenten beluisteren van enkele nummers uit het repertoire.

Geen opmerkingen: