10.14.2007

The Wibras in de KemphaanOp zaterdag 27 oktober treedt in Gasterij de Kemphaan aan de Willibrordusstraat in Middelbeers de viermansformatie The Wibra's op. Het concert begint om 21.00 uur en de entree is gratis.

The Wibra's is een coverband uit de Kempen. De band brengt een repertoire van stevige rock, afgewisseld met gevoelige ballads, Nederlandstalige muziek en blues. De band speelt nummers van onder andere Jimi Hendrix, de Dijk, Steppenwolf en Van Dik Hout. Zanger/gitarist Johan van Gestel: "In de jazz- en klassieke muziek is het heel normaal dat je muziek van anderen speelt. Maar in de popmuziek wil men dat niet weten, terwijl iedereen graag naar ons komt kijken. Het is net als bij die textielgigant in onze bandnaam: niemand wil er gezien worden, maar iedereen komt er."

The Wibra's bestaan uit Johan (zang/gitaar), Howard (solo gitaar/zang) Carlo (basgitaar/zang) en Eric (Drums/zang). Howard was onlangs nog in Middelbeers te zien en te horen als gitarist van het orkest bij de rockmusical Moulin Rouge.

Meer informatie over The Wibras vind je op www.thewibras.nl.

Geen opmerkingen: