2.24.2016

Oproep: muzikanten gezocht!


Vorig jaar organiseerde ’t Interieur voor de 3e keer de Interieur Recordings, met een knipoog verwijzend naar De Wereld Draait Door Recordings: op akoestische wijze brengen diverse artiesten hun favoriete liedje.

Dit jaar hebben we de titel veranderd in 'Van Kroes tot de Kecks in de Kemphaan'. Het concept blijft min of meer hetzelfde: een instrumentalist(e) en zanger of zanger(e)s spelen in een onverwachte samenstelling 2 liedjes. Dit jaar gaan we op zoek naar de meest verrassende combinaties. Denk daarbij aan de combinatie van een slagwerkgroep met een plaatselijke rapper. Of een operazangeres met een rockgitarist. Misschien wil je als DJ wel samen met een saxofonist spelen. Niets is te gek. Uiteraard zijn ook traditionele combinaties (bv zang en piano) toegestaan, maar we dagen je wel uit! Een andere voorwaarde is dat je je liedje in het Nederlands zingt. Dat mag een bestaand Nederlandstalig lied zijn maar je mag ook een favoriet liedje vertalen.

Geinteresseerd? Geef je dan op en geef aan wat het favoriete liedje is wat JIJ graag in het Nederlands zou willen spelen of zingen? Zangers, zangeressen of misschien zelfs een compleet koor. Gitaristen, pianisten, slagwerkers, blazers, accordeon, harp of doedelzakspeler. Laat je horen!. Uit alle aanmeldingen zullen we verrassende combinaties samenstellen en kijken uit naar nog verrassendere uitvoeringen. Wil je perse met een vertrouwd iemand spelen dan is dat bespreekbaar maar we hopen dat je de uitdaging aangaat! Begeleid je liever jezelf? Geef ook dat aan als je je opgeeft.

Wanneer gaat het plaatsvinden: op zondag 20 maart vanaf ongeveer 14.30 uur in de Kemphaan te Middelbeers. Opgeven kan door je gegevens op bijgevoegde link in te vullen: http://www.riddle.com/a/49469

Geen opmerkingen: