12.15.2015

Beers Thuistheater Festival


Het Beers Thuistheater Festival kent dit jaar een speciale editie: de voorstellingen vinden plaats in lokale winkels. Daarom heet het festival in 2016 het Beers Winkeltheater Festival. Op zaterdag 30 januari 2016 wordt dit festival weer georganiseerd door Keskenoate en 't Iinterieur. Op deze avond worden net zoals vorige jaren ludieke, ontroerende, muzikale, theatrale acts opgevoerd.

Theater, muziek en andere acts in de sfeervolle kleinschaligheid van een huiskamer en nu dus ook winkels: dat is het idee achter het festival. Met een klein gezelschap reis je op deze avond langs drie winkels: een driegangen verrassingsmenu vol lokaal talent. Om een klein tipje van de sluier op te lichten. Er wordt gespeeld op schitterende winkellocaties bij Funcky Hair, Slagerij Smolders, Gasterij De Kemphaan, Van Eeten Woninginrichting, Mijn K-dootje en Ice & Nice. De Willibrordstraat zal in feestelijke theaterstemming zijn en afgezet worden voor het autoverkeer.
Je zal door professionele ‘Beersewinkeltheaterbegeleiders’ geleid worden naar de Beerse theaterwinkels. Na dit menu ontmoet je alle artiesten en bezoekers in Gasterij De Kemphaan.

Het aantal plaatsen voor toeschouwers is beperkt. Daarom werken we met inschrijving vooraf. Inschrijvingen worden vastgelegd op volgorde van binnenkomst, dus wees er snel bij. Je kunt je inschrijven via dit formulier, herm.kisjes@chello.nl of peetvanroij@hotmail.com.
Kosten bedragen € 6,00 per bezoeker met een heerlijk kopje koffie en thee met koekje erbij om de huiselijke sfeer te benadrukken. Neem wel een eigen mok of kopje mee.

‘Driegangenmenu’
19.30 uur verzamelen bij Gasterij De Kemphaan (u krijgt hier verdere uitleg over festival)
20.00-20.30 uur Theatervoorstelling 1.
20.45-21.15 uur Theatervoorstelling 2.
21.30-22.00 uur Theatervoorstelling 3.
Vanaf 22.00 uur Meet & Greet van publiek en artiesten in Gasterij De Kemphaan

Geen opmerkingen: