7.13.2013

Burgemeester Severijns zingt Dylan

Burgemeester Ruud Severijns van Oirschot.
Foto: Hans Gerritsen
All along the watchtower, Subterranean Homesick Blues, Blowin' in the Wind... het repertoire van de Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan kent vele hits. Op zondag 11 augustus zal de Oirschotse burgemeester een aantal hiervan ten gehore brengen tijdens een terrasconcert in Gasterij de Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers.

De burgemeester, een groot bewonderaar van Dylan, zal begeleid worden door de Rinus van den Boomen Big Band. Deze coverband uit de Beerzen met naast Van den Boomen op toetsen Frans Verouden (zang, gitaar, bas), Harrie van Hoof (zang, gitaar) en Jan den Otter (zang, gitaar en mondharmonica) treedt regelmatig op in de Beerzen en omgeving.

Het eenmalige optreden met de burgemeester was een van de kavels tijdens de dienstenveiling ten behoeve van de mindervalidendag op 16 juni in Oostelbeers. Lisette Lemmens, eigenares van De Kemphaan kwam met het hoogste bod op deze kavel. Elk jaar wordt in het café een concert georganiseerd voor de terugkomers van vakantie. De invulling voor dit jaar was met het binnenhalen van de kavel snel bedacht.

Het concert begint om 16 uur, de entree is gratis.


Geen opmerkingen: