11.11.2012

Els Bressers kandidaat Brabander van het jaar 2012

Omroep Brabant geeft met de jaarlijkse verkiezing ‘Brabander van het Jaar’ erkenning aan bijzondere Brabanders. Els Bressers uit Middelbeers, ‘Ons Elsje’ is genomineerd. Ze zet zich al jaren in als vrijwilliger voor de bewoners van Amarant in Middelbeers. 

Els gaat met de bewoners op pad en regelt uitstapjes. Ze heeft een heel netwerk van maatjes opgezet, om zo nog meer mogelijkheden en uitstapjes te creëren voor de bewoners. Of het nu gaat om darten, spelletjes doen, bewegen, een heerlijk voetbad of een barbecue, Els regelt het allemaal! Ze vindt het heel belangrijk dat de bewoners van Amarant een leuk en gezellig leven hebben. Ze geniet, net zoals de bewoners, als er een uitstapje is en zo tovert Els menigmaal een glimlach op hun gezicht. ‘Onvoorwaardelijk’ zo noemt Els haar betrokkenheid naar de bewoners toe.

Ik vind dat het tijd is om Els eens goed in het zonnetje te zetten. Daarom stem ik op Els in de verkiezing ‘Brabander van het Jaar’.

Wil je ook je stem uitbrengen op Els, doe dat dan voor zaterdag 1 december door een mailtje te sturen naar brabandervanhetjaar2012@omroepbrabant.nl. Vermeld in het bericht de naam “Els Bressers” en schrijf een korte motivatie!

Vind je het lastig om een aanbeveling te schrijven? Hier vind je een voorbeeld dat je kunt overnemen of aanpassen met je eigen woorden: http://notes.io/tFa

Geen opmerkingen: