1.28.2012

'Beers on Piano' (vooraankondiging)


Op zondag 1 april organiseren Teenztoko, 't Interieur en Pulz (Centrum voor Kunsteducatie) een culturele dag ‘Beers on piano’. Op deze dag is er live uiteenlopende muziek te beluisteren van Mozart tot de Beatles, van klassiek tot pop- en bluesmuziek. Iedereen van jong tot oud die houdt van pianomuziek of er meer van te weten wil komen is welkom op deze muzikale dag.Het hoogtepunt van ‘Beers on piano’ is een pianoconcert van het professionele duo Laura Sandee en Anna van Nieukerken (zie video). Laura Sandee zal ook een ‘Masterclass’ geven aan kinderen en jongeren uit Oost-West- en Middelbeers die piano spelen. De dag zal feestelijk eindigen met een piano-jamsessie in café de Kemphaan.

Voorafgaande aan ‘Beers on piano’ worden er in de basisscholen van Oostelbeers en Middelbeers educatieve lessen gegeven door Pulz over de piano.

Het doel van ‘Beers on piano’ is het maken en luisteren van (klassieke) muziek te stimuleren bij kinderen en jongeren. Daarnaast is deze culturele dag ook voor volwassenen een bijzondere aangelegenheid en is er de mogelijkheid om dichtbij kennis te maken met klassieke muziek.

Geen opmerkingen: