12.07.2008

Cheers in Beers V

Laat de kredietcrisis even de kredietcrisis. Het is de hoogste tijd om het te hebben over 'Cheers in Beers'. U weet wel, dat fantastische jaarlijkse feest voor jong en oud waarmee het oudjaar uitgeluid wordt in het oergezellige interieur van Gasterij de Kemphaan in Middelbeers. U was er al eens of vaker bij of wilde erbij zijn... hoe dan ook: dit jaar bent u wederom welkom. 'Cheers in Beers V', ofwel de vijfde editie van dit daverende eindejaarsfeest wordt momenteel in de steigers gezet. De aanpak dit jaar: iets kleinschaliger en erg gemoedelijk in een mooi verzorgde entourage, met drankjes, champagne en een prachtig hapjesbuffet. Deze keer geen avondvullend optreden met een grote band maar wel een disco en een podium met een verrassend muziekoptreden van 'The Local Heroes'. Het feest begint om 21.00 uur en duurt tot 03.00 uur.

We willen graag weten of u van de partij bent. U kunt zich tot en met 27 december 2008 telefonisch aanmelden bij Lisette Lemmens van De Kemphaan, telefoon (013) 514 2437 of per e-mail g.de.kemphaan@kpnplanet.nl. Volwassenen betalen € 30,00 en kinderen tot en met 15 jaar € 10,00, een volgens ons alleszins kredietcrisis-waardige prijs voor een onvergetelijke all inclusive eindejaarsbelevenis en een begin van 2009 in opperbeste stemming.

'Cheers in Beers' wordt georganiseerd door Harrie van Hoof, Jan den Otter, Gert-Jan van den Nieuwenhoff, Frans Verouden, Els Bressers, Mark en Marian van den Heuvel en Lisette Lemmens.

Geen opmerkingen: