11.11.2008

Steve Wilson, Jess Upton en The Crazy Chesters BandDe Britse singer-songwriter en gitarist Steve Wilson en soul- en funkzangeres Jess Upton treden op zondag 30 november op in gasterij De Kemphaan in Middelbeers. Het duo wordt begeleid door The Crazy Chesters Band, een zeven heren sterke gelegenheidsformatie uit de Beerzen en omgeving met onder andere leden van de Moulin Rouge Band.

Wilson en Upton verzorgen eerst een akoestische set met voornamelijk eigen repertoire. In de tweede set springt de begeleidingsband bij voor een swingend pakket met materiaal van grote jongens en meiden zoals The Beatles, Elvis Presley, Van Morrison, Stevie Wonder en diva... Amy Winehouse.

Wilson trad in de jaren negentig regelmatig in Nederland op met zijn band The Little Green Men en nam muziek op met de band The Innocent Bystanders, waarin leden spelen van The Pretenders, de begeleidingsband van Paul McCartney Band en Van Der Graaf Generator. Wilson is onder andere beïnvloed door de popmuziek uit de jaren zestig. Het optreden maakt deel uit van een bliksemtour door Nederland waarbij ook Bladel en Tilburg aangedaan worden.

Entree voor het optreden is gratis. Aanvang: 16.00 uur.

Geen opmerkingen: