5.14.2017

Heel Beers Bakt

Op zondag 25 juni staan de Beerzen in het teken van 'Heel Beers Bakt': een ludiek programma, geïnspireerd door het succesvolle televisieprogramma Heel Holland Bakt. Hoofdonderdeel is een bakwedstrijd, waarvoor individuen of duo’s zich kunnen aanmelden. Ze gaan in de ochtend aan de slag met het bakken van een taart uit een van de categorieën, waaronder cupcakes, vruchtentaarten, nostalgisch gebak en ‘misbaksels’. De deelnemers bakken thuis; juryleden zullen de deelnemers bezoeken.

Aan het eind van de ochtend worden alle taarten verzameld op een lange tafel die opgesteld staat op de Willibrordusstraat. Het idee is hiermee een record te vestigen: de langste tafel met taarten ter wereld! De jury beoordeelt de taarten en kiest 8 finalisten die een bakopdracht krijgen die ter plekke moet worden uitgevoerd. Hieruit wordt een winnaar gekozen.

Rond de wedstrijd zijn er allerlei activiteiten, zoals live muziek en een rad van fortuin met diensten.

Tijdens de middag zijn er muziek en theateroptredens en wordt de winnaar van Heel Beers Bakt bekend gemaakt.

Je kunt meedoen als individu of als duo. Geef je op via de website www.heelbeersbakt.weebly.com of bij vragen neem contact op met Moniek Kolsters (hansenmoniek@chello.nl) of Herm Kisjes (herm.kisjes@chello.nl).

Geen opmerkingen: