1.25.2015

Interieur Recordings III doorbreekt grenzen tussen de generaties


Breng lokale instrumentalisten en vocalisten van alle leeftijden bij elkaar en geef ze de opdracht hun favoriete nummers ten gehore te brengen... dat is het idee achter de Interieur Recordings. Op zondag 1 februari, vanaf 15.00 uur is het resultaat hiervan te zien en te horen tijdens een gevarieerde, muzikale middag in Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers.

Op het programma staan ruim tien acts, samengesteld uit meer dan twintig muzikanten in de leeftijd van 12 tot 76 jaar. De organisatie heeft voor deze editie extra nadruk gelegd op de ontmoeting tussen de generaties. Zo zijn er drie acts waarbij vaders/moeders samen op het podium staan met hun zoons/dochters.

De muzikanten brengen een bijzonder gevarieerd programma met liedjes van de jaren zestig tot actueel repertoire. Zo komt muziek voorbij van legendes van vroeger, zoals Fleetwood Mac en Cindy Lauper, maar ook van populaire artiesten van nu, zoals Goteye, Jason Mraz en The Script. Aan het eind van een spetterende finale met alle deelnemende muzikanten, zal rond 18.00 uur zal het laatste akkoord klinken.

Interieur Recordings is geïnspireerd door de DWDD Recording uit de talkshow De Wereld Draait Door. Vorig jaar organiseerde 't Interieur een tweede editie die goed bezocht én ontvangen werd. Net als toen is de entree gratis.

Geen opmerkingen: