10.18.2014

Beerse Muziekkwis - Number 9

Op vrijdag 28 november vanaf 20.30 uur vindt in Gasterij 'De Kemphaan' aan de Willibrordstraat in Middelbeers de negende editie - Number 9 zouden de Beatles zeggen - van de Beerse muziekkwis plaats.

Tijdens de kwis beantwoorden teams van drie deelnemers vragen over muziek van deze en vorige eeuw: van kinderliedje tot top 40-plaat. De kwis bestaat uit kennisvragen en vragen over muziekfragmenten en beeldmateriaal. De vragen zijn dit jaar weer zodanig opgesteld dat teams met een brede spreiding over de generaties in het voordeel zijn. Via een afvalsysteem zullen de sterkste teams uiteindelijk overblijven voor de finale. Er zijn leuke prijzen te winnen.

Wie wil deelnemen kan zich hieronder aanmelden of telefonisch op (013) 5142390. Als je je als individu aanmeldt, zorgt de organisatie ervoor dat je ingedeeld wordt in een team. Als er nog plaatsen beschikbaar kunnen teams zich op de dag zelf nog ter plekke tot 19.30 uur inschrijven.
Maar wacht liever niet te lang met aanmelden, want vol is vol! Deelname aan en bijwonen van de kwis is gratis. Inloop is vanaf 19.30 uur.

Geen opmerkingen: