9.14.2014

Beers’ YouTube FestivalIn april 2005 werd het allereerste filmpje geplaatst op YouTube. We zijn nog geen tien jaar verder. Ondertussen staan komen er elke minuut zo’n minuten aan video bij op deze website. Daar zit veel bagger bij. Heel veel bagger. Maar ook héél veel moois.

Op zaterdag 11 oktober organiseert ‘t Interieur in Gasterij de Kemphaan in Middelbeers het eerste Beers’ YouTube Festival. Tijdens de avond worden de beste, grappigste, mooiste en meest indrukwekkende of ontroerende YouTube-video’s volgens de Beerzenaren vertoond. Het belooft een zeer divers programma te worden met videoclips, compilaties van bloopers, reclamefilmpjes, animaties, fragmenten van televisieprogramma’s en… eigen filmpjes van Beerzenaren.

Iedereen is welkom om zijn of haar favoriete filmpje in te sturen. Een redactie van ervaren YouTube-gebruikers maakt een selectie voor het programma van de avond. Word je filmpje vertoond dan mag je het introduceren in een gesprekje met de presentator van de avond. De filmpjes mogen maximaal 5 minuten duren.

De avond zelf begint om 20:30 uur. Deelname en entree zijn gratis.

Geen opmerkingen: