10.28.2013

Ommetje met natuurfotograaf Ernest Kox

Op zondag 10 november 2013 organiseren het Interieur en Werkgroep Natuur en Landschap de Beerzen een Ommetje onder leiding van natuurfotograaf Ernest Kox. Het ommetje van Middelbeers is vorig jaar officieel geopend. Deze kleine rondwandeling is uitgezet in de omgeving direct grenzend aan het dorp en loopt onder andere door de Aardbossen.

Het ommetje in een mooi landschap op een zondagmorgen wordt onder de begeleiding van Ernest Kox nog mooier. Als fameus natuurfotograaf zal hij de wandelaars wijzen op de bijzonderheden van natuur en landschap. Gezien het seizoen zal er met name ook aandacht zijn voor paddestoelen. Ernest zal aangeven hoe je al dat moois op de gevoelige plaat het beste kunt vastleggen.

Het vertrek van de wandeling is om 10.00 uur vanaf cafĂ©-restaurant De Kemphaan aan de Willbrordstraat in Middelbeers. Deur open vanaf 09.30 uur. De wandeling zal zo’n 2 uur in beslag nemen.

Na afloop van de wandeling is er de mogelijkheid om bij de Kemphaan voor eigen rekening een kop soep te nuttigen. Tegelijkertijd kun je genieten van een presentatie van indrukwekkende foto’s van Ernest Kox die hij heeft gemaakt in de Kempische natuur.

Deelname is gratis.
Het is raadzaam om geschikt schoeisel te dragen voor een natuurwandeling en je camera mee te nemen!

Geen opmerkingen: