5.01.2012

EK Voetbal kijken in de Kemphaan

Op 9 juni speelt Nederland tegen Denemarken in het kader van het EK Voetbal. Denemarken, een land net zo groot als Nederland, met een koningin, woorden die hetzelfde klinken zoals ja en nej en de Denen zijn ook een keer Europees kampioen geworden. In Gasterij De Kemphaan zal de wedstrijd op groot scherm te zien zijn.

Net zoals in 2010 bij het WK in Zuid-Afrika zal er weer een overweldigende voetbalkwis zijn met het bekende het voetbalkwismastersduo ‘Maikel en Marco’, wie kent ze niet. Voor deze kwis wordt weer speciaal de ‘John van Loen wisselcolbert’ beschikbaar gesteld die John van Loen in zijn interlandloopbaan heeft gedragen. De vorige trotse winnaars Tom Bodde en Stefan Verhoeven gaan het prachtige  colbert aan de toekomstige gelukkige winnaars overhandigen.

Voetbalanalyse
Naast de kwis is het ’t Interieur weer actief aan het  rondkijken naar deskundige sprekers want een voetbalwedstrijd kan niet zonder voor-, na-, tussen-beschouwingen en uitgebreide analyses. Maar het zal niet eenvoudig zijn een beter gezelschap samen te stellen dan in 2010 toen Kees Copal (Beerse Boys), Tom Bodde (Japankenner, is een keer naar Japan geweest), Jac Kolsters (grasdeskundige) en Cyril Holtkamp (oud-speler van Willem II) een deskundige bijdrage gaven.

Voor wie alvast in de stemming wilt komen, twee wedstrijden uit de oude doos.

20101953En om alvast te oefenen, kun je hier een aantal vragen van de kwis van 2010 downloaden.

Geen opmerkingen: