2.13.2012

Beers on piano

CC-BY Moyan_Brenn

Op zondag 1 april organiseren Teenztoko, 't Interieur en PULZ (centrum voor kunsteducatie) een culturele dag met als titel ‘Beers on piano’. Op deze dag is er uiteenlopende muziek van Mozart tot de Beatles, van klassiek tot pop- of bluesmuziek. Iedereen die enthousiast is over pianomuziek van jong tot oud is welkom op deze muzikale dag. Het hoogtepunt van ‘Beers on piano’ is een pianoconcert van het professionele duo Laura Sandee en Anna van Nieukerken. Laura Sandee zal ook een ‘Masterclass’ geven aan kinderen en jongeren uit Oost-, West- Middelbeers die piano spelen. De dag zal feestelijk eindigen met een piano jamsessie in café de Kemphaan.

Programma ‘Beers on piano’
Oude Kerkje te Middelbeers 
12.30-13.00 Binnenkomst
13.00-13.05 Opening
13.05-14.30 Masterclass aan jonge Beerzenaren (door Laura Sandee)
14.30-14.40 Pianospel van Pulz
14.40-15.00 Pauze
15.00-16.00 Concert van professionele concertpianistes Laura Sandee en Anna van Nieukerken

  • D. Milhaud - Scaramouche
  • G. Holst - Neptunus en Mercurius 
  • M. Ravel - uit Pianoconcert in G: Adagio assai en Presto 
  • M. Feldman - Work for two pianists (met dank aan de Paul Sacherstichting te Basel) 
  • S. Martland - Danceworks 1 en 3 


Café/gasterij De Kemphaan (Willibrodusstraat 12 te Middelbeers) 
16.00-18.00 Open podium van piano enthousiastelingen, pianojamsessie

Entreekaarten voor ‘Beers on piano’ in het Oude Kerkje zijn te verkrijgen op zondag 1 april en u kunt reserveren via deze link.

'Beers on piano' wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Groenewoud Zuid en OKZ drukkerij.
Organisatie: Harrie van Hoof, Jan van den Eijnden, Ron Sandee en Herm Kisjes. Voor vragen kunt u mailen naar herm.kisjes@chello.nl.

Download hier de flyer.

Sponsoring (van boven naar onder: Stg. Mug van Heijningen, Rabobank Groenewoud Zuid, Jos W. Simons, piano- en orgelhandel, het Bloemenwinkeltje en Jac Kolsters). Ook de Mr. Pieter v. Kollenburg Stichting, Het Bloemenwinkeltje in Middelbeers en Hoveniersbedrijf Jac Kolsters sponsoren het evenement.


Verder danken wij de volgende sponsors: Auto Service Middelbeers, Renault van Aaken Middelbeers, Visalia Beheer B.V., C-1000 Middelbeers, De 4 linden, Slagerij Ruud en Brenda Smolders, Ice & Nice, Allure sport en beweging, Kapsalon Cees Bastings, Café Restaurant Zalen De Zwaan,  Jan van de Staak Tweewielers – Noviteiten, Installatiebedrijf Frank van Es B.V., Hoveniersbedrijf Jac Kolsters, ’t Bloemenwinkeltje, Restaurant ‘t Stoeltje / Ristorante - Pizzeria Il Tavolino te Oirschot, Gasterij de Kemphaan, Stichting Kubes.

Geen opmerkingen: