10.14.2010

Liedjes van dichtbij én een bijzondere onthulling

Optredens van Beerse singer-songwriters én een bijzondere onthulling door de nachtburgemeesters van ‘De Beerzen’ en Tilburg, samen met de Oirschotse dagburgemeester Severijns... dat zijn de ingrediënten van een bijzondere, culturele avond in Gasterij De Kemphaan op zaterdag 6 november.

Er wordt veel muziek gemaakt in de Beerzen. Niet alles wordt op een podium ten gehore gebracht. Er zijn nog allerlei liedjes die ergens in de kast liggen en ten onrechte het daglicht nog niet gezien hebben. ’t Interieur organiseert daarom een speciale avond om deze liedjes af te stoffen en in de schijnwerpers te zetten voor een groter publiek.

Tijdens de ‘Singer-songwritersavond’ zullen Beerzenaren hun liedjes live - solo of met orkest - vertolken in allerlei genres: van Nederlandstalig, Engels en Frans tot Pop, Rock, Jazz en Hiphop. Er zijn nu al diverse aanmeldingen. Het belooft een gevarieerde, muzikale liedjesavond te worden. In het programma zijn nog enkele plaatsen vrij voor nieuwe aanmeldingen.

Optredens zijn er van:
1. De 2JJs, Jan den Otter en Jan van Ham
2. Susanne van den Heuvel en Jochem de Vet
3. Erno Mijland
4. Frans Verouden
5. Maikel Huben
6. Jan Lavrijsen
7. Jack Foe (band van Martin Smits)

Onderstaand: 'Geef me peper', een tekst van Erno Mijland, gezongen door Marco Raaphorst.Deze liedjesavond krijgt nog een extra bijzonder tintje door een bezoek van de nachtburgemeester van ‘De Beerzen’ en haar voltallige college, de nachtburgemeester van Tilburg en dagburgemeester Severijns van de gemeente Oirschot. Deze belangrijke (culturele) bestuurders zullen tijdens de avond een bijzondere onthulling doen.

Aanvrang is om 20.30 uur, entree is gratis.

Geen opmerkingen: