10.08.2006

'Bierfest' in MiddelbeersWein, Weib, Wurst, Gesang und Pulle Bier... dat zijn de ingrediënten van het eerste Bierfest op zaterdag 28 oktober in Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers. De Gesang (met Musik) komt van blaaskapel De Klokkendorper uit Aarle-Rixtel. Om lekker in de sfeer te komen zijn er pullen bier en Duitse hapjes.

De Klokkendorper is een 14 mannen en vrouwen sterk, dolenthousiast blaasorkest dat traditionele blaasmuziek brengt uit Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië. Maar dat is niet alles: het orkest speelt ook eigenzinnige interpretaties van dansmuziek uit de hele wereld, van 'I can see clearly now' (bekend van Lee Towers) tot 'Copacabana' (Barry Manilow). Meer informatie over het orkest vind je op hun website: www.klokkendorper.nl.

De Klokkendorper brengt muziek voor alle leeftijden. Iedereen van jong tot oud is dan ook van harte welkom tijdens deze familieavond in de Kemphaan. Lederhosen, Dirndl en andere Tiroler kleding zorgen natuurlijk voor nog meer Bierfest-plezier, dus kijk eens wat je in de kast hebt hangen.

Aanvang van het Bierfest is om 20.30 uur. De entree is gratis.

Geen opmerkingen: