11.30.2013

J.W. Roy komt naar Middelbeers

Foto: Tim Knol
De Eindhovense muzikant Jan Willem Roy speelt op zaterdag 11 januari in Gasterij De Kemphaan in Middelbeers.

Roy is een veelzijdig muzikant, een singer-singwriter die even gemakkelijk vertoeft in het Americana-genre als in de Nederpop en zich als een vis in het water voelt in zowel de blues- als de rockmuziek. Roy zingt in het Engels en het Nederlands. In 2006 brengt hij een Brabantstalige cd uit om twee jaar later de samenwerking te zoeken met Rick de Leeuw, Guus Meeuwis en Ilse Delange voor een Nederlandstalig album, geproduceerd door JB Meijers. Bijzonder is ook zijn bijdrage als wielerfanaat aan De Sint Willebrord Sessies waarin het wielrennen en oude fietshelden centraal staan. Roy schrijft ook hits voor anderen, zoals 'Tranen Gelachen' en 'Proosten' van Guus Meeuwis. De Brabantse muzikant treedt de laatste tijd niet erg vaak op: het maakt het optreden in Middelbeers extra bijzonder.

Stijn Charpentier, een Brabantse gitarist/singer-songwriter verzorgt het voorprogramma.

Kaarten
- Voorverkoop bij De Kemphaan in Middelbeers (€ 8,00 per ticket)
- Online reserveren via dit formulier (€ 8,00 per ticket)
- Op de avond zelf aan de kassa  (€ 10,00 per ticket)

Het concert begint om 21.00 uur. De deuren gaan om 20.00 uur open.

11.03.2013

Oproep: theater-, muziek- en andere acts gezocht!

Op zaterdagavond 18 januari 2014 organiseren de Beerse toneelvereniging Keskenoate en ‘t Interieur het festival ‘Beers Thuistheater’. In verschillende huiskamers in Middelbeers worden in drie rondes van een half uur voorstellingen gebracht. Het publiek krijgt op deze avond meerdere theaterprogramma’s te zien in een aantal verschillende woonkamers.

Voor deze avond zijn we op zoek naar iedereen die een liedje, sketch, gedicht, goochelact, kort theaterstuk of iets anders wil opvoeren. De act kan kort zijn, vijf minuten is al mogelijk. De programma’s van een half uur worden indien nodig samengesteld uit meerdere acts.

Neem contact op met de organisatie als je mee wilt doen als artiest/uitvoerende. Je kunt dan ook aangeven wat voor ondersteuning je nodig hebt. Denk daarbij aan muzikale ondersteuning bij een lied of aan de wens om een act op te voeren met andere deelnemers. Geef je op bij Peet van Roy (peetvanroij@hotmail.com) of Herm Kisjes (herm.kisjes@chello.nl) of vul het formulier in.