4.15.2009

Koninginnenacht met Back in Bizznizz

Op woensdag 29 april, de avond voor Koninginnedag, vindt in Gasterij De Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers een feestelijke Koninginnenacht plaats.

De avond begint om 20.00 uur met een vrijmarkt. Wie tijdens deze markt gebruikte spulletjes wil verkopen, kan zich hiervoor aanmelden op telefoonnummer (013) 514 2437.

Later op de avond is er een optreden van Back in Bizznizz. Deze veertigers besloten terug te gaan naar hun muzikale roots: ‘rock met een riff’ met een prominente rol voor de gitaren. Lekker in het gehoor liggende covers van de jaren ’70 tot nu: Kiss, Black Sabbath, Kane, Kings of Leon, 3 Doors Down. Soms met een vette knipoog naar het origineel. De band bestaat uit Ad van Halteren op drums, John Martens en Stefan Sanchez op gitaar en Frans Verouden (op de foto) op basgitaar en zang.

Gedurende de hele avond zijn er bijzondere activiteiten zoals een Queens look-a-like, ludieke oud-Hollandsche speelen, zoals blikjes gooien, sjoelen, spijkerbroekhangen en appelhappen. Voor wie trek heeft zijn er de "ballen van de koningin", ofwel: een lekker broodje bal.

De entree is gratis.

Geen opmerkingen: