6.07.2008

De laatste rookavond

Vanaf 1 juli 2008 mag er in de Nederlandse horeca niet meer gerookt worden. Daarom organiseert 't Interieur op zaterdag 28 juni een ludieke, muzikale 'laatste rookavond!' in Gasterij de Kemphaan aan de Willibrordstraat in Middelbeers. De hele avond staat in het teken van roken, rook, stoppen met roken, asbakken, peuken enzovoort...Sweat3 verzorgt tijdens de avond een live optreden. Deze vijfkoppige band uit West-Brabant (Breda) speelt herkenbare en lekker in het gehoor liggende rockcovers met een eigen twist. Het repertoire is breed: van Anouk tot Shakira, van Nirvana tot Shocking Blue. Ook Nederlandstalig werk van o.a. Van Dik Hout en Bløf staat op het programma. Energie en plezier staat voorop, vandaar de naam van de band, die verwijst naar 'lekker zweten'. Voor de kenners: drummer Koen van den Broek speelde al vaker in Middelbeers. Een stukkie luisteren? Dat kan...
Voorafgaand aan en tussen de sets van Sweat3 wordt er muziek gedraaid die met roken te maken heeft. We hebben daarvoor een flinke lijst met titels verzameld. Mocht je zelf nog suggesties hebben, dan kun je die hier invullen.

Wie na 1 juli nog de kroeg in wil én wil roken, zal even naar buiten moeten. De Kemphaan heeft hiervoor een uniek portaal: overdekt en sfeervol ingericht. Deze rokersruimte zal feestelijk worden geopend.

Tijdens de avond wordt een educatieve presentatie vertoond waarin alle regels rond het rookverbod aan bod komen.

De avond begint om 21.00 uur. De entree is gratis.

Brabants Dagblad besteedde onlangs aandacht aan laatste rookavonden in Nederland. In het artikel komt ook 't Interieur aan het woord.

1 opmerking:

Moniek Verhaaren zei

Wat een gezellig kluppie dat tinterieur. Ik zou er bijna van in Middelbeers willen gaan wonen...
Zeker nu ik hier allemaal bekende hoofden voorbij zie komen. Ik krijg er spontaan weer puistjes van.

Alleen wordt er wel errug weinig gereageerd op dit weblog. Doen jullie alles alleen plaats- en tijdafhankelijk daar in Beers?
(*_*)
-